10KW OFF-GRID CU STOCARE LIFEPO4 SISTEM FOTOVOLTAIC 48V CU TEHNOLOGIE LITIU


  • Model: FLS10PV10B10
  • Disponibilitate: În stoc

  • 7316,51€


Opţiuni disponibile
Sistem fotovoltaic Litiu 10kW Off-Grid.


-ideal pentru cabane, case de vacanta, locuinta etc. / ex.: iluminat, TV, frigider, hidrofor, masina de spalat etc-

 

INSTALATIE PRECONFIGURATĂ PENTRU MONTAJ SIMPLU - CONECTEAZĂ ȘI UTILIZEAZĂ


Sistem Fotovoltaic 10kwp Off-Grid - 798€/Kw 9% - TVA inclus (persoane fizice si institutii)

Sistem fotovoltaic Off-Grid cu o putere instalata de 5kWp & 10kW stocare in acumulator Litiu(garantie 10 ani)

 

Sistemul fotovoltaic contine:

22 x Panouri fotovoltaice premium monocristaline (Vendato, Trina, JaSolar, Jinko, Longi, Canadian Solar,  etc.)

ex.: 22 x 450Wp=9900kW

1 x Kit sistem de fixare aluminiu complet pentru acoperis tabla, sindrila bituminoasa, azbociment etc.

(pt. acoperis tigla si amplasare sol se calculeaza separat)

2 x Invertor Felicitysolar 5kW Off-Grid(48V).

2 x Acumulatori Litiu Felicitysolar 5.12kW

1 x Tablou Protectii AC/DC (AC – sigurante si protectie supratensiune / DC - sigurante si descarcatoare)

1 x Kit Conectica (cablaje, conectori MC4, papuci cablu, pat cablu si materiale aferente)

1 x Kit paralelizare & Modul WiFi monitorizare APP

1 x Transport (inclus pe raza jud. B-N)

1 x Montaj si punere in functiune

 

Unitatea de control(invertorul) are kit-ul de paralelizare si modulul WiFi inclus si permite atasarea unui generator sau retea de curent care este recomandata ca si rezerva mai ales pe timp de iarna.


Controller-ul(incarcatorul solar) incorporat suporta max. 6000W din panouri fotovoltaice.Acumulator Litiu 5,1kW. Durata de viață a acumulatorului solar cu litiu pe care il oferim este de aproximativ 15-20 ani iar garantia oferita de producator 10 ani, în timp ce al bateriei solare conventionale este în mod normal de maxim 6-8 ani cu garantie de 2 ani.Pentru detali sau instalatii personalizate de dimensiuni mai mari va rugam sa ne contactati.

 

 Descriere

Sistemele fotovoltaice cu backup din retea sau generator – 230 V sunt sisteme care utilizeaza energia solara pentru a incarca bateriile si a alimenta consumatorii prin intermediul unui invertor iar in perioadele fara soare cand nu avem suficienta productie de energie de la instalatia solara si bateriile sunt descarcate, energia necesara pentru consum se poate asigura de un generator alimentat cu combustibil lichid.

 

Utilizare

Acest tip de sisteme fotovoltaice reprezinta solutia ideala pentru resedintele care nu sunt conectate la reteaua publica de energie. Fiecare astfel de sistem este configurat personalizat in functie de necesitatile beneficiarului. Necesarul de consum este urmarea directa a dotarilor fiecarei resendinte: aparatura electrocasnica, iluminat, diverse elemente care asigura circulatia agentului termic, etc.

Elementele de productie (panourile fotovoltaice) vor incarca, prin intermediul regulatoarelor de incarcare, blocul de acumulatori (bateriile). Din acesti acumulatori invertorul va prelua si transforma curentul continuu in curent alternativ, deservind consumatorii.

In situatia in care acumulatorii ajung la nivelul de descarcare prestabilit, invertorul cu functii multiple va cupla autonom pe reteaua publica de energie, daca aceasta este disponiobila sau va da comanda generatorului(in cazul unui generator automat) sa porneasca, rolul acestuia fiind de rezerva, pentru a reincarca blocul de acumulatori si a alimenta simultan consumatorii.

Pentru aceste sisteme fotovoltaice este nevoie de o anumita disciplina in ce priveste consumurile zilnice astfel incat energia medie zilnica produsa de panouri sa acopere necesarul de consum.

Daca in timp se constata o crestere a necesarului de energie sistemele se pot mari pentru a acoperi noile nevoi de consum.

 

Componente

Acest tip de sisteme fotovoltaice contin urmatoarele componente de baza:

1.      Panouri fotovoltaice – acestea au rolul de a transforma energia solara in energie electrica. . Dimensiunile si puterea panourilor fotovoltaice difera in functie de de aplicatie si necesarul de energie care trebuie produsa.

2.      Regulator de incarcare – are rolul de a colecta energia solara de la panouri, aceasta fiind folosita la incarcarea bateriilor

3.      Baterii (banc de acumulatori) – sunt echipamente ce stocheaza energia electrica

4.      Unitate de control/Invertor cu functii multiple – tranforma curentul continuu din baterii in curent alternativ 230V si gestioneaza cuplarea automata la rezerva de energie, respectiv retea sau generator.

5.      Generator – asigura necesarul de energie suplimentara atunci cand este nevoie

La aceste sisteme fotovoltaice se pot adauga echipamente de monitorizare a instalatiei fotovoltaice.

BNsol vine in ajutorul dvs oferindu-va o gama larga de echipamente pentru sisteme fotovoltaice pregatite sa asigure energia necesara oricarui tip de resedinta.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.