35A MPPT 12-24-48V Victron SmartSolar MPPT 150/35


  • Model: SCC115035210
  • Disponibilitate: În stoc

  • 350,00€Regulatorul SmartSolar MPPT 150/35 de la Victron Energy cu tehnologie bluetooth incorporata este alegerea perfecta pentru sisteme de dimensiuni inclusiv MEDII  Avantajul major al acestui regulator de incarcare este randamentul foarte bun, pretul competitiv  si faptul ca poate gestiona si panouri fotovoltaice utilizate de obicei in sistemele cu injectare in retea (cu 60 de celule), pentru o incarcare la 12V c.c.  Se pot lega in serie panouri fotovoltaice pana la o tensiune  de 150V in circuit deschis .

Caracteristici tehnice:

– Tensiune sistem/acumulatori: 12/24/48v autoselectabil

– Putere panouri fotovoltaice, sistem 12V: 500W

– Putere panouri fotovoltaice, sistem 24V: 1000W

– Tensiunea maxima a panourilor fotovoltaice (Voc): 150V

– Curent maxim de incarcare: 40A

– Randament/Eficienta: 98%

– Clasa protectie: IP22

Dimensiuni:

– 130x186x70 mm

– Greutate: 1.30 kg

Garantii:

– 5 ani garantie


Controlere de încărcare solară

Un incărcător solar colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă, SmartSolar maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. SmartSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

Regulatorul de încărcare SmartSolar va încărca chiar și o baterie extrem de descărcată. Acesta poate funcționa cu o tensiune a bateriei de 0 volți, cu condiția ca celulele să nu fie sulfatate complet sau deteriorate în alt mod.

MPPT: Urmărire punct putere maximă ultra rapid

Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluată din panouri și colectată pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, si intensitatea luminii se schimbă constant.

Monitorizare și control la distanță

Controlul și monitorizarea la distanță ale caracteristicilor extinse ale încărcătorului dvs. SmartSolar MPPT prin atașarea unei chei Bluetooth și asocierea acesteia cu telefonul dvs. inteligent sau alt dispozitiv prin VictronConnect. Dacă instalarea dvs. este conectată la Portalul internet de Management de la distantă Victron (VRM) vă oferă acces la puterea maximă a MPPT-ului dvs., oricând, oriunde; ambele servicii sunt gratuite. Pentru instalări la distanță - chiar și atunci când nu există conexiune la internet sau semnal de telefonie în apropiere - este posibil să puteți monitoriza MPPT-ul prin asociere bluetooth cu un dispozitiv LoRaWAN(rețea cu rază mare de acțiune), disponibil opțional.

Ieșire sarcină

Funcția inteligentă de ieșire sarcină previne deteriorarea cauzată de funcționarea bateriilor "plate". Puteți configura tensiunea la care SmartSolar deconectează o incărcare - prevenind astfel descărcarea excesivă a bateriilor. Și aici bit inteligent: SmartSolar va încerca o reîncărcare de 100% în fiecare zi. Dacă nu se poate - în perioadele de vreme proastă - crește tensiunea de deconectare, zilnic, până când realizează cu succes acest lucru. Noi numim această caracteristică BatteryLife deoarece menține starea de sănătate și prelungește durata de viață a bateriei.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.