15,4kWh Felicity HV-High Voltage acumulator Litiu >6000 cycle 10 Jahre Garantie


  • Model: HVC-15.4
  • Disponibilitate: În stoc

  • 4957,00€


Opţiuni disponibile
15,4 kWh BCU(BMS) inclus (3x 5.12kWh - max. 5 buc. interconectate)    >6000 cycle 10 Jahre Garantie


Compatibil cu: Felicitysolar, GoodWe ET Series, Deye High Voltage 


Amplasare pardoseala

 

Acumulatorul litiu-fier-fosfat (LiFePO4) este o soluție de stocare a energiei utilizată în sistemele fotovoltaice pentru a gestiona și a furniza energie electrică în mod eficient.


Cu o capacitate de 15.4kWh, acest acumulator LiFePO4 oferă o cantitate semnificativă de energie care poate fi acumulată și eliberată treptat, în funcție de necesitățile sistemului fotovoltaic. Capacitatea mare de stocare permite alimentarea unor echipamente și aparate de uz casnic pe parcursul mai multor ore sau chiar zile, în funcție de consumul de energie.


Acumulatorul LiFePO4 se caracterizează prin mai multe avantaje. În primul rând, este un acumulator cu o durată de viață lungă. Tehnologia LiFePO4 permite un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare fără să afecteze în mod semnificativ performanța acumulatorului. Acest lucru înseamnă că acumulatorul poate fi utilizat pe o perioadă lungă de timp, fără a fi nevoie de înlocuirea frecventă.


În al doilea rând, acumulatorul LiFePO4 are o stabilitate chimică ridicată, ceea ce îl face mai sigur în comparație cu alte tipuri de acumulatoare. Nu există riscul de explozie sau de incendiu, chiar și în cazul suprasarcinilor sau supraîncălzirii. Aceasta îl face o opțiune ideală pentru aplicații sensibile la siguranță.


De asemenea, acumulatorul LiFePO4 se caracterizează prin eficiență ridicată de încărcare și descărcare. Are o rată de auto-descărcare scăzută, ceea ce înseamnă că energia stocată se menține pe o perioadă mai lungă de timp fără pierderi semnificative. De asemenea, timpul de încărcare este relativ scurt, ceea ce permite acumulatorului să se reîncarce rapid în cazul în care este necesar.


În concluzie, acumulatorul LiFePO4 este o soluție fiabilă și eficientă pentru stocarea energiei în sistemele fotovoltaice. Cu o durată de viață lungă, stabilitate chimică ridicată și eficiență înaltă, acest acumulator asigură o alimentare constantă și sigură pentru echipamentele și aparatele conectate la sistemul fotovoltaic, contribuind la optimizarea utilizării energiei solare și la reducerea dependenței de sursele de energie convenționale.


Chimie: LFP (litiu fier fosfat)

Tensiune nominala: 307.2V

Capacitate nominala: 15.4kWh

Dimensiuni: 600x370x322+210xNmm

Greutate: 153kg

Curent de incarcare/descarcare: 30A

Protocol comunicatie: RS485, CAN

Numar de cicluri DOD 80%: ≥6000@25°C

Temperatura de functionare: -10°C~50°C


Documentație:

Fișele tehnice sunt prezentate ca fotografie. Manualele sunt disponibile în limba engleză prin e-mail după comandă. În plus, acestea sunt incluse în transport.

 

Service post-vânzare:

Chiar și după ce ați plasat comanda, nu vă vom dezamăgi. Indiferent dacă este vorba despre întrebări tehnice, asistență la configurare sau revendicări în garanție, ne puteți contacta oricând. În cazurile de garanție, vă cer o descriere detaliată a erorii, susținută cel mai bine de imagini și videoclipuri.

 

Asamblare:

Asamblarea nu este inclusa in aceasta oferta.

Vă recomandăm să angajați o firmă specializată certificată pentru instalare. În funcție de locatie, vă poate fi recomandată o companie specializată care lucrează cu noi de la care veti primi datele de contact.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.