Informații de livrare

Livrarea produselor:


Livrarea produselor se face prin Curier Rapid, Firma de logistica sau personal de catre noi pe o raza de pana la 150km a municipiul Bistrita. Daca produsul este pe stoc livrarea se face in 1-2 zile lucratoare, dupa confirmarea telefonica si confirmarea platii. Costul transportului se calculeaza in functie de produs, cantitat, respective greutatea si locatia beneficiarului.

 

Comenzile cu o valoare mai mare de 3000 RON beneficiaza de transport GRATUIT pe raza judetului Bistrita-Nasaud.

 Comenzile confirmate in fiecare zi dupa ora 12:00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 12.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni-Marti; in limita stocului disponibil.


Care sunt modalitatile de plata?

- Plata in avans prin OP

- Plata PayPal

- Plata cu Cardul Bancar

- Plata prin Transfer Bancar

 

Livrare & Retur


Informatii privitoare la termenul de livrare


Termenul de livrare este de cca. 1 - 45 zile, daca nu se specifica altfel, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra, iar in acest caz este dat minimul si maximul cu care lucram in mod uzual. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.


Cheltuieli aproximative transport:

- 51-100kg = 35 euro fara TVA
- 101-200 kg = 70 euro fara TVA
- 201-300 kg = 110 euro fara TVA
- 301-500 kg = 190 euro fara TVA
- peste 500 kg se discuta punctual


Modalitati de livrare:


Cheltuielile de livrare sunt in medie de 25 lei per comanda (pret valabil pentru livrarile la domiciliu de catre o firma de curierat rapid). Desigur, acesta e un pret minim la 1 kg/colet iar pe masura ce greutatea creste va creste si costul livrarii. Recomandam din acest motiv sa se faca plata anticipat integral pentru a evita costul transportului rambursului.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.


Produsele de mari dimensiuni vor fi livrate la domiciliu de catre o firma de curierat rapid, firma de logistica sau personal de catre noi pe o raza maxim 150km a municipiul Bistrita. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dvs. de telefon si datele exacte de livrare pentru inlaturarea oricaror obstacole la livrare.


Informatii privitoare la returnarea produselor:


Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris 
bnsol.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de retur sau cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet postal (nu in plic recomandat) cu confirmare de primire. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs ci doar pe cele platite prin banca.


bnsol.ro are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor, a degradarii ambalajului. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul cu alt produs similar dupa o perioada de folosire, schimbarea de acest gen se accepta numai in momentul livrarii daca se constata deficiente de producator.


Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin virament bancar in contul clientului.


Termene de garantie


Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 - republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.


In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, cumparatorul are obligatia de a prezenta factura fiscala, in original, eliberate la data cumpararii produsului.


bnsol.ro comercializeaza bunuri de folosinta curenta si bunuri de folosinta indelungata. Daca produsul achizitionat de Dvs. nu este insotit de certificat de garantie, atunci acesta nu face parte din categoria bunurilor de folosinta indelungata asa cum aceasta definitie este prevazuta de O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, actualizata prin care: "produs de folosinta indelungata" - produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere din partea furnizorului, nu al cumparatorului".


bnsol.ro respecta dispozitiile Legii 449/2003, prin care compania noastra raspunde pentru lipsa de conformitate aparuta intr-un termen de 2 ani calculat de la data livrarii produsului.