Despre noi

BNsol este un magazin exclusiv online.

Tot ce se vinde din acest magazin se face prin intermediul internetului, al telefonului si al curierului.

    BNsol vă pune la dispoziţie servicii de consultanţă, proiectare, si implementarea instalaţiilor fotovoltaice. Misiunea noastra este aceea de a oferi produse si servicii de calitate, prin personal calificat, cu experienţă lungă în domeniu şi la costuri care să susţină un raport excelent în ceea ce priveşte calitatea şi preţul.

Suntem convinsi că succesul nu poate fi obţinut fără o relaţie puternică şi de durată cu clienţii şi partenerii noştri fapt pentru care, promovam un parteneriat de afaceri şi nu doar o simplă tranzacţie.

    Ne angajăm într-un proces continuu de dezvoltare, un proces dinamic, focalizat pe construirea unui sistem care să genereze, mai ales pe termen lung, soluţii adaptate în totalitate nevoilor clienţilor. Prin alegerea unor astfel de surse de energie, consumatorii, fie ei companii sau persoane fizice, pot susţine dezvoltarea unor energii curate, care vor reduce, în timp, impactul negativ asupra mediului, impact negativ care este asociat în general cu metodele convenţionale de obţinere a energiei electrice si termice. Mai mult, o astfel de soluţie ecologică creşte şi independenţa consumatorului faţă de companiile producătoare de energie electrică şi conduce la scăderea semnificativă a costurilor.

    Oferim consultanta pentru alegerea celei mai potrivite solutii, dar si servicii de montaj cu specialisti, avand experienta nationala, dar si internationala.

Executia lucrarilor se adapteaza in permanent cerintei pietei si nivelului tehnic in continua crestere.